یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی دانشگاه نبراسکا-لینکلن و دانشگاه کشاورزی هواجونگ، دو اسید چرب جدید - به نام های اسید نبراسکانیک و اسید ووهانیک - را در روغن دانه گیاه بنفشه چینی (Orychophragmus violaceus)، یک گیاه گلدار بومی مرکز چین شناسایی کرده اند. این کشف در ژورنال Nature Plants گزارش شده است.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ستاره سهیل شکوفه باران سریال ناب Jessica غرب شناسی Amy Mike به وبلاگ bloag خوش آمدید ایران گردی فاخته پرواز